Beoordelingen van Tandoori Mahal Weesp

Recente recensies

5.0
Frank
27 september 2022

Eten was prima. Helaas gerecht vergeten te bezorgen. Werd wel snel nageleverd.

Irene
22 augustus 2022
Van Diepen
24 juli 2022
Alice
15 juli 2022

Jullie leverden erg snel en het was heerlijk. Een tip, zou er een wachttijd voor de bestemming kunnen worden doorgegeven?

Terrence Hermelijn
11 juli 2022
Luke
10 juli 2022

Tasty very tasty

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pim
4 juli 2022

Heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger, ga zeker vaker bestellen ☺️

Conchita
3 juli 2022

We bestellen hier vaker, heerlijk eten. Chicken Saag blijft mijn favoriet. Makkelijk vooruit te bestellen door bezorgtijden te kiezen via de eigen website. Bezorger belde netjes dat hij later kwam maar eten kwam nog steeds warm aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
6 juni 2022

Eten was lekker. Bezorging erg traag

Marlou
15 mei 2022

Lekker eten, jammer dat er niet op de bakjes staat wat het is!

Joury Gijzen
9 mei 2022

Heerlijk gegeten, echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AW van der Wurff
1 mei 2022
Joury Gijzen
12 maart 2022

Heerlijk en perfect!

Fai
5 maart 2022

Vandaag geen zin gehad om te koken voor mijn gasten, besloten om eten te bestellen bij tandoori mahal. Mijn gasten hebben enorm genoten van het eten. Wederom was het eten heerlijk!!

Frank
21 februari 2022

Was weer lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JJ
18 februari 2022

Heerlijk gegeten en bedankt voor de bezorging op de dag van de Storm in NL. Dappere chauffeur. :)

Farah
14 februari 2022

Ik bestel wekelijks hier. Iedere keer lekker en warm eten.

Sophia
6 februari 2022

Het eten is hier altijd fantastisch! Ga zo nu en dan vanuit Amsterdam naar Weesp omdat het hier echt het lekkerst is. Bezorging is vaak wat traag.

Wessel Ganzevoort
25 januari 2022

betrouwbaar restaurant, uitstekend eten

Vera
20 januari 2022

Het was weer heel lekker!!

Frank
20 december 2021
Frank van der Storm
19 december 2021
Corrie Soede
16 december 2021

Eten was heerlijk behalve de papadums, die waren tekort gebakken en dus zacht en bleek, niet lekker

Robert Muller
7 december 2021

Goed eten, bezorging op tijd! Erg lekker!

Mo
5 december 2021

Heerlijk gegeten!

Rob
29 november 2021

Het was weer heerlijk! Begrijpelijk dat het eten later kwam op een maandag! Weinig restaurants open en velen bestellen bij jullie! Bedankt, ik heb heerlijk gegeten!

TvD
26 november 2021

Prima op tijd bestelling geleverd. Ruim voldoende en lekker.

Frank van der Storm
20 november 2021

Het eten was niet van de verwachte kwaliteit. De bezorging was dramatisch. Twee uur na bestelling geleverd.

Maarten Bordewijk
1 november 2021

Op tijd en warm. Lekker eten!

Yvonne van Well
29 oktober 2021

Heel erg lekker én bij aflevering nog uitstekend van temperatuur! Voor herhaling vatbaar. Tip: omdat we nogal wat besteld hadden, wisten we niet precies welk sausje bij welk pakketje hoorde. Miss handig om een stickertje met nummertje erop te plakken.

Rob
28 oktober 2021

Het eten was weer heerlijk. Alleen het voorgerecht (garnalen) was weer koud tot lauw.

Rob
11 oktober 2021

Het eten was weer záálig. Snel geleverd en goed heet.

Van den Akker
8 oktober 2021

Goed verzorgd smaakte prima een puntje erg weinig rijst.

MW
8 september 2021

Weer heerlijk zoals altijd. Alleen deze keer waren de bakjes maar voor de helft gevuld.

Rob
4 september 2021

Bij voorbaat loopt het water mij al in de mond. Ik had weer heerlijk gegeten. Het is zo verschrikkelijk lekker.

Sara
27 augustus 2021

We bestellen altijd hier. Zo lekker. Alleen de rijst al! Altijd bestellen we butter chicken en ook de kip met verse mango. Onze favorieten. Maar eigenlijk is alles lekker. Soms duurt de bezorging wat langer, maar het eten is altijd heel warm, vers en wordt met een glimlach bezorgd. Het wachten waard. Vandaag waren ze super snel!

Mo
26 augustus 2021

Heerlijk en warm gegeten zoals het hoort!

Mary
9 augustus 2021

Prima, verzorgt goed van temperatuur. Vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
8 augustus 2021

Het was weer heerlijk! 😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
2 juli 2021

Niet onaardig, wel veel te zout

Irene
2 juli 2021

Zoals de vorige keer was het weer heerljjk .

C. Habers
26 juni 2021
Marc Visscher
25 juni 2021

Eten was heerlijk en goede portie. Om 17.00 besteld en zou 18.00 gebracht worden.. om 18.15u nog niet... om 18.25 ook niet... om 18.45 was het eten er. En vertraging dat kan gebeuren als het druk is. Maar BEL DE KLANT om te zeggen dat het later wordt, zou heel fijn zijn!

Mariska
20 juni 2021

Heerlijk!! Het is een fantastische smaak sensatie. En nog heerlijk warm verpakt. Wij hadden de kip corma en butter chicken. Met zijn 4tjes. 2 volwassenen en 2 kindjes. Naan brood is ook smaakvol.

b.a.zijp
29 mei 2021
Rob
25 mei 2021

Het was weer zalig.

PAUL
20 mei 2021
Rob
18 mei 2021

De boterkip met basmatirijst was weer overheerlijk.

Ruben Laane
14 mei 2021

Een heerlijk vegetarisch menu voor 2

Rob
11 mei 2021

Het was weer heerlijk het eten. Elke keer weer is het záálig.

Coos
10 mei 2021

Netjes bezorgd. Lekker gegeten en ruime porties voor vier personen. Alles ook nog voor een aangenaam prijs.

Frank
7 mei 2021

Zoals altijd weer erg lekker!

Alfred
7 mei 2021

Super lekkere Tandoori. Het ijs op basis van Pistache is helemaal niet te doen LEKKER

Rob
30 april 2021

Weer wat nieuws van de menukaart gegeten en ook dat smaakte heerlijk.

Mo
30 april 2021

Was weer lekker!

Nico de Groot
27 april 2021

Was prima in orde, goed op smaak en nog op goede temperatuur bij het afleveren.

Ron van Scherpenzeel
27 april 2021

Was weer zoals gewend prima verzorgd netjes op tijd en warm. Prima van smaak. We hebben er weer eigenlijk te veel van gegeten. Is en blijft een aanrader

Willem-Jan
27 april 2021

Onze hele bestellingen zijn altijd perfect, nette en schone keuken, aardige mensen , gewoonweg super goed eten bij Tandoori Mahal. Voor de mensen die van pittig eten houden, medium is niet echt pittig, daarentegen is pittig, wel echt pittig (wij vinden het heerlijk). Bestel en geniet zelf van alle heerlijke gerechten

b.a.zijp
26 april 2021

het was weer lekker!

Daniël
14 april 2021

Eten was lekker, wel voor herhaling vatbaar. Vond alleen de salade en soort van saus wat sterk rook en smaakte naar menthol niet erbij passen.

Frank
11 april 2021

Erg lekker weer!

Rob
10 april 2021

Het was weer heerlijk. Heel warm en snel geleverd.

Bachan
10 april 2021

Fresh food and superb chef!

Michiel
5 april 2021

Het is echt lekker en goed eten, bezorging was goed op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ichraq
4 april 2021

Heerlijk eten, geniet er elke keer weer van !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Radjes
25 maart 2021

We bestellen hier vaak en het eten is echt heerlijk. Echt een aanrader.

Birgit
19 maart 2021

Opzich wel lekker maar jammer dat er bij de gerechten niet bij staat dat er noten in zit. Ik had lam korma

Frank
14 maart 2021
Christian Wolf
14 maart 2021

Food was delicious, but it took almost 2 hours until we received it. Order at 17:47 and received at 19:30.

Babette
5 maart 2021

Heerlijk eten! De saag paneer en de butter chicken zijn onze favorieten, maar alles is lekker. Het is ook niet te zout of te vet, waar andere afhaalrestaurants dat vaak wel zijn. De bezorging is bij ons altijd iets later dan gepland, maar het valt erg mee; nooit meer dan 20min vertraging gehad. Vinden we ook wel begrijpelijk, want we wonen best ver weg. Supertevreden!

Dirk
28 februari 2021
Soof
19 februari 2021

Heerlijk Smakelijk Perfect op tijd Netjes te woord gestaan Goed warm Super Voor herhaling vatbaar Een dikke 10 👍

Yvonne
13 februari 2021

Eindelijk weer eens echt lekker Indiaas gegeten. De Saag de Mushroom Bhaji waren erg smaakvol. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Verbeterpuntje: verzoek gedaan voor vegan eten, maar er was toch een yoghurtsausje bijgevoegd. Verder alles perfect!

Trudy
31 januari 2021

Heerlijk, een menu genomen met kleine gerechtjes erbij maakte het echt compleet.

Lianne
25 januari 2021

Helaas waren we niet zo tevreden. We hebben bijna 2 uur moeten wachten tot het bezorgd werd, terwijl ik van te voren nog had gebeld om te vragen hoe lang het zou duren. De groentes in het vega gerecht waren saai en klein (zouden evt uit blik of diepvries kunnen komen). Geen broccoli, paprika, bloemkool of zoiets. De vis curry was heel weinig en met weinig saus en geen groente. De naan was heel slap en klef. We zijn veel in India geweest en daarom misschien verwend, maar erg jammer. Ik had gehoopt een positieve review te kunnen schrijven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

SAS
24 januari 2021

Weer heerlijk gegeten, maar helaas ontbrak de pappadum. Dat maakte het de vorige keer écht af. Kun je natuurlijk bijbestellen, maar als je voor ruim 100 euro bestelt kan er wel iets extra's bij, toch? Misschien krijg ik een herkansing.

Marcel
19 januari 2021
Kyra
18 januari 2021

We moesten er even op wachten, maar het eten was súper lekker!

Mw.Nanhoe.
17 januari 2021

Dhal soup was waterig,smaakloos. Naan is nu anders van smaak. Alleen de mix grill was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amrish
15 januari 2021

Goed eten, meer gehad dan verwacht. Lekker spicy

TvD
11 januari 2021
Falco
5 januari 2021

Gewoon heerlijk zo als altijd!!

Patrice
2 januari 2020

T was weer heerlijk en alles goed bereid, warm bij aankomst en geleverd door een vriendelijke jongeman! Wij blijven graag nog lang klant

Alfred van Duren
20 december 2020
Marije
20 december 2020

Ik bestel vaker bij jullie, maar gisteren viel het eten echt tegen. Het eten was niet smaakvol en gekruid zoals ik normaal gewend ben van jullie. Erg jammer voor het geld wat ik er aan heb besteed.

Carine
19 december 2020

Wauw, keer op keer weer genieten. De butter chicken met knoflook naan zijn goddelijk. Absoluut een aanrader.

Nicola G
19 december 2020

Het is lekker geweest. Het was met verse vlees en goede kwaliteit van het gerecht.

Ray
17 december 2020

Verassend lekker, voor herhaling vatbaar

Vera
10 december 2020

Super lekker!

Floor
6 december 2020

Bestelling werd ruim op tijd bezorgd. Wel jammer dat er zulke grote stukken paprika in het gerecht verwerkt was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
5 december 2020
Bachan
4 december 2020

Super lekker gegeten.

Celina
29 november 2020

Was lekker!

Marc
26 november 2020

Heerlijk eten net als vorige keer. Echt een aanrader. Vlees lekker mals, goed gekruid.. niks te klagen! Volgende keer weer hier bestellen.. hmmmm

Miranda
22 november 2020

Super lekker. Veel en snel. Top zaak

Zwagerman
20 november 2020

Wij hebben waanzinnig lekker gegeten. Alle complimenten voor het eten zo heerlijk !! de gerechten zijn zorgvuldig ingepakt en worden goed warm aangeleverd. kortom alle complimenten.

Falco
10 november 2020

Enorm lekker zo als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
8 november 2020

Het eten smaakte heerlijk en was precies op tijd bezorgd. De hoeveelheid vis in het vis gerecht vond ik iets te weinig. Het gerecht met lamsvlees was echt voortreffelijk.

Mieke Grin
5 november 2020

Al en aantal malen besteld bij Tandoori Mahal. Kwaliteit van het eten is altijd prima, service en bezorging ook. Wat ons betreft een aanrader!

Eva van Cleef
1 november 2020

Weer ongelofelijk lekker gegeten! Duurde wel wat langer vandaag maar het was druk en dat is alleen maar fijn om te horen! Eva

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

herman
27 oktober 2020

Altijd goed hier, gewoon TOP!!!

SAS
27 oktober 2020

Superlekker eten, vers. Alleen aan de zoute kant, las ik ook bij eerdere recenties, misschien toch iets mee doen?

Rob
23 oktober 2020

Kip met mango in kerriesaus. Was echt te weinig zaus. Verder prima smaak

Mw.Nanhoe.
18 oktober 2020

Zout wat minder toevoegen,liever minder zout dan te veel,gezien het eten al kruidig is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JCV
10 oktober 2020

Heerlijk eten zoals gewoonlijk! Perfect van smaak. Wel kwam de bezorging ditmaal veel later dan online aangevraagd. Maar dat is in onze ervaring uitzondering op de regel.

b.a.zijp
9 oktober 2020

het was weer prima

Willy Handjes
9 oktober 2020

Ik heb de bestelling rond 13:00uur online besteld voor aflevering 19:00 uur. Werd rond 20:00 afgeleverd met een fles rose voor de te late bezorging. Maar toch.....

Alfred
5 oktober 2020

Het eten is heerlijk. Het duurt wat lang, voordat het er is bijna een uur. Dat hebben we er wel voor over.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bluesman
1 oktober 2020

Butter chicken (+Mild,+Basmatirijst) vond ik lekker. Voorheen kende ik dit gerecht niet. Bezorging was ook snel genoeg.

Jeroen
27 september 2020

Bestelling kwam 3 kwartier later dan verzocht

TvD
23 september 2020
Wilfried
7 september 2020

De naan is te dik en niet krokant, verder alles uitstekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

herman Lankwarden
6 september 2020

Altijd lekker en goed. TOP!!!

Miranda
4 september 2020

Chicken korma was anders dan dat ik hem gewend ben van Tandoori. Er zat weinig smaak aan en vond hem niet lekker. De Raita, Naan en rijst waren goed.

Luke
23 juli 2020

Wow haven't eaten so nice Indian food for years it was fucking delicious

zijp
14 juli 2020

Het was weer lekker mild, ik vergat nog de slaatjes, die zijn pook lekker!

Rob Jobben
9 juli 2020

Als altijd heerlijk en op tijd!

Marjon
6 juli 2020

Heerlijk eten en prima snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

zijp
6 juli 2020

tot nu toe de lekkerste! Dat kwam omdat de Chicken Masala van vorige week donderdag deze keer ZEER mild was. Die prikken op mijn tong hoeft voor mij niet!

Rohit
12 juni 2020
Judith Edel
12 juni 2020

Altijd snelle en vriendelijke bezorging!

Marc Henzen
5 juni 2020
Nicola G
3 juni 2020
Rob
30 mei 2020

Altijd wel lekker. Mild is niet slap, maar ook niet te pittig. Precies goed. Jammer dat de kippendij meer kipfilet was bij de chicken mango curry

N. G.
28 mei 2020
JCV
17 mei 2020

Heerlijke gerechten en uitstekende service! Doorgaans 5sterren voor de kwaliteit, Nu ruim 4sterren vanwege de lamb curry die mild besteld was zeer pittig bleek. 5sterren wel voor de andere gerechten. De saag paneer was fantastisch en de kulcha naan is ook een aanrader. Wij verheugen ons alweer op een volgende keer!

N. Guerra
13 mei 2020
Marina
11 mei 2020

Wederom een heerlijke butter chicken en dit keer een vegetable korma. Zelfs de kinderen aten mee. We proefden weinig verschil tussen de butter naan en de naan. De basmatirijst was heerlijk gekruid. Bezorging was ook deze keer stipt op tijd. Wij zijn fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hidde
11 mei 2020

Al meerdere keren bij Tandoori Mahal besteld; het eten is heel smaakvol en je krijgt grote porties. De bezorger is tot op heden altijd keurig op tijd geweest. Wat mij betreft is dit zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

b.a.zijp
1 mei 2020

het was weer lekker en de bezorging was op de minuut op tijd!

Nicola Guerra
29 april 2020
Rob Jobben
28 april 2020
b.a.zijp
17 april 2020

Lekker eten, prima op tijd!

Dominique
14 april 2020

Het eten was boven verwachting lekker. De naan was iets minder dan ik gewend ben maar de rest was echt heel lekker. Werd keurig iets voor afgesproken tijd bezorg, was goed op temperatuur. De keuze in pittigheid van de gerechten is ook een plus.

Marijn
13 april 2020

Heerlijke maaltijden. Wij hadden de bitter chicken, saag daal en paneer tikka massala met basmatirijst en (bitter) naan. De hoeveelheid was meer dan voldoende. De bestelling was precies op tijd. Goede service!

Nicola Guerra
10 april 2020
Nicola Guerra
3 april 2020
Merel
30 maart 2020

T eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

VC
25 maart 2020
Raye
24 maart 2020

Ja, dit vind ik best een probleem. Dit is eigenlijk mijn favoriete restaurant: heerlijk vers eten en niet al te ongezond. Geweldig. Maar kennelijk brengen ze zomaar grote veranderingen in hun recept zonder dat op de site kenbaar te maken... Ik had 2 porties Lam Dhansak omdat ik die lekker vind maar er zaten plotseling zomaar allemaal stukjes ananas in! Nu klink ik misschien als een zeur maar die zaten er eerder nooit in, staat ook niet in de beschrijving en ik hou niet van ananas!! Hele stukken fruit in je recept doen vind ik geen kleine aanpassing. Nu heb ik dus het probleem dat ik volgende keer denk: "Ah lekker een portie Madras bestellen bij Mahal!" Maar dan zal ik denken: "O nee misschien zitten er plotseling bananen en kersen in, dat kan ik niet weten.." En dan durf ik dus niet meer te bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicola Guerra
24 maart 2020

Als dat kan, graag ik de bakjes van vlees en rijs meer voel! Bedankt.

Rachelle
21 maart 2020

Wachttijd was bijna 2 uurtjes maar het eten was wel lekker warm en vers.

Bas
17 maart 2020

Weer vertrouwd lekker en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Falco
11 maart 2020

Weer heerlijk gegeten! De butterchicken is mijn favoriet. Samosa en een dahlsoep vooraf.

Oostrom
11 maart 2020

Normaal erg tevreden, maar dit keer iets minder. De bezorging was pas na ruim ander half uur, zonder enige bericht. Verder een mix milde mix besteld, maar een heet kip gerecht gekregen. Het zal door de drukte zijn gekomen, maar een berichtje is prettig en het juiste gerecht is toch wel vereist.

Rohit
9 maart 2020

It was nice a meal. Shahi paneer was nice spicy and delicious. We liked the naans

Juan
8 maart 2020

Gewoonweg weer TOP!

Tessa
2 maart 2020

Gekozen tijd was 16:00 uur en precies om 16:00 uur stond de bezorger aan de deur. Dit was de 2de keer dat ik hier heb besteld en het was weer heerlijk! Kip heerlijk mals en de sausjes/curry's lekker pittig en niet te vergeten de naan broden zijn ook heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
21 februari 2020

Eten was heerlijk en op tijd bezorgt!

DK
15 februari 2020

Al vaker hier besteld en de bestelling werd altijd erg snel geleverd. Echter, deze keer hebben bij 2uur moeten wachten tot onze bestelling geleverd werd. Daarnaast ook geen excuses gemaakt...... Dit is erg jammer. Het eten is daarentegen wel van goede kwaliteit en wordt ook nog erg warm geleverd.

Raye
3 februari 2020

Ik begrijp niet hoe iemand hiervoor een slecht reactie kan geven. Beste chickenwings ter wereld en ook een groot fan van de lamscurries! Dit keer de lamskoteletjes en die waren ook TOP. Alles is hier zo vers en superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob Jobben
30 december 2020

Alles klopte gewoon.erg lekker goed heet en bezorging op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sady
16 december 2019

Heerlijk eten. Bestel zeker 1x in de 2 wkn en als de bestelling niet goed gaat hebben ze dat super opgelost

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Homecollection
1 december 2019

Het was top 👍👍👍

Maulana
20 november 2019
de Graaf
17 november 2019

Was onze tweede bestelling is goed bevallen.

Bries
11 november 2019

Prima, prima. Heerlijk gegeten. En het was ook nog goed heet ( qua temperatuur bedoel ik :))

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mmmm
9 november 2019
Elisha
4 november 2019

Great food experience. Good price for a good portion size. Tasty and tender. We will be ordering again before going back to Durban South Africa.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raye
31 oktober 2019
Koning
17 oktober 2019
Raye
12 oktober 2019

Goede kwaliteit, attent en klantvriendelijk! Letterlijk alles wat ik hier bestelde was aldoor goed, vers, en ronduit heerlijk. Ik vraag me nog steeds af of hun chickenwings niet de beste zijn die ik ooit at.

Rob Jobben
12 oktober 2019

Lekker eten, grote porties..en op tijd bezorgd

Moussa
11 oktober 2019

Het was veel te pittig voor mij

Dirk
10 oktober 2019

Snel, veel en lekker.

Manja
5 oktober 2019

Het eten werd verkeerd bezorgd, de mensen die het daar kregen, zijn zo aardig geweest om het naar mij te brengen. De pappadums waren heerlijk, maar de vegetarische korma was drabbig met weinig groenten en vieze harde stukjes erin.

lachman
4 oktober 2019

het eten is echt heerlijk! De samosa was niet zo krokant maar wel lekker. Misschien wel meer vegetarische opties...

Martin
6 september 2019

keurige vlotte bezorging, bijzonder aromatische en smaakvolle maaltijd.

T.v.Dongen
26 augustus 2019

Prima op tijd bezorgd en het bestelde eten was heerlijk!

Don & Renee
18 augustus 2019

Jullie kookkunst is prima. Bel mensen alleen als je niet aan de bezorgtijd kan houden. Dat is eerlijker en maakt wachten makkelijker. 2 uur op eten bezorgtijd is veel te lang, Ook al bezorg je helemaal in Ankeveen. Als je die afstanden niet aankan, zet dan de locatie (tijdelijk) uit. Anders communiceer met de klant, dat is mijn tip uit ervaring... Verder veel succes en tot de volgende keer.

Joanna
17 augustus 2019

Eerste bestelling! We waren heel tevreden! Eten was alles wat we bestelden, lekker, warm en op tijd (we hadden al rekening gehouden dat het minimal 1 uur voor het eten zou komen nadat we hebben besteld). We wonen niet vlakbij. Alleen het ijsje was gekristalliseerde. Dat was een heel kleine minpunt in vergelijk met een heel lekkere menu! Medewerker aan telefoon en bezorger waren allebei heel vriendelijk.

Nieberg
12 augustus 2019

Alles wat we besteld hadden was echt heel erg lekker. Super gegeten en zeker voor herhaling vatbaar.

Taco Joustra
11 augustus 2019

Het eten was heerlijk. Ruim voldoende en snel gebracht.

Simon
5 augustus 2019

Ruime porties/goed warm/snelle vriendelijke bezorging/smakelijke kennismaking,wordt zeker vervolgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wes
5 augustus 2019

Eten kwam op afgesproken tijd. Kwaliteit van de curry was heel goed. Echt een aanrader. Het naanbrood was van zeer goede kwaliteit. De muntsaus viel echter iets tegen. De smaak en kleur van de saus kan iets beter. Al met al zeker 5 sterren waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

dr Graaf
4 augustus 2019

We hebben voor het eerst eten besteld bij Tandoori Mahal en dat is voor herhaling vatbaar.

Hermelijn
30 juli 2019

Helaas niet de gerecht die we besteld hadden, we hadden de Kippenbout besteld, maar kregen de kipfilet.

Arjan
29 juli 2019

Prima eten!

Marijke
28 juli 2019

Het smaakte allemaal heerlijk. De bestelling kwam op tijd en alles was goed verpakt zodat we het direct warm konden opdienen.

Ray
25 juli 2019

Zoals altijd, was het weer heerlijk. Complimenten aan de kok.

Marion
24 juli 2019

keurig op tijd geleverd en heerlijk gegeten

Neuteboom
21 juli 2019

Heerlijk gegeten, vooral het tandori gerecht was heel erg lekker. Leuke dag actie, daardoor heel erg druk en kwam de bestelling ruim 45 minuten later dan besteld. Dat was jammer, want moesten ons nu heel haasten met eten ivm bezoek wat er vlak erna kwam. Ook werden we niet vooraf bericht dat het eten ruim veel later gebracht zou worden. . Een half uur daarvoor werd nog aangegeven dat de bezorger onderweg was en we hem elk moment konden verwachten. Gelukkig was het eten wel goed warm bij aankomst.

Robert de Vos
21 juli 2019
Marcelle
20 juli 2019

Lekker eten en goede service! Ontbrekend gerecht werd snel nog nagebracht, top!

Belinda
20 juli 2019

We hadden voor een voordeelmenu gekozen. Het was een veelzijdig menu, goed gekruid en verrassend lekker van smaak. Bovendien was het eten goed warm toen het thuis bezorgd werd. Kortom: heerlijk gegeten! Voor herhaling vatbaar!

Gillix
17 juni 2019

Heerlijk eten en grote porties met veel vlees

boom
24 mei 2019

Prima eten en snelle en goede bezorging

Miranda
16 mei 2019

Super lekker

Rohit
16 mei 2019

There is a bug in ordering online, I have ordered something else and received something else. Original order was : Dal makhani (+Naan) But, on receipt printed by system, it shows "Mushroom Bhajji". I have showed same to Rishi too. I think, online portal should be corrected.

Herman
28 april 2019

Beste Indiase afhaal in de wijde omgeving van Weesp.

Mandy
24 april 2019

Ik bestel hier vaker en ben altijd zeer tevreden! De kwaliteit is top, de smaken zijn uitstekend en de bezorging is tot nu toe altijd netjes op tijd. Zeer vriendelijke en beleefde medewerkers. Van mij zeker 5 sterren!

Ollie
7 april 2019

Erg lekker gegeten, bestelling kwam wel 20 min te laat...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rudy
10 maart 2019

Saag Pander was we're heerlijk, kipgerecht we're geeaardeerd. Bezorging uitstekend (2 minuten te vroeg!).

Vera
24 februari 2019

Altijd lekker!

Rudy
1 februari 2019

Die Saag Paneer was zo lekker dat ik er meer van at dan ik aankon! Ik zou 5 sterren geven als er net zoveel kaas in zat als vorige keer. Toch echt een aanrader.

Arnoud
25 januari 2019

Heerlijke curry en rijst

Anton
12 oktober 2018

Heel smakelijk en zeer vriendelijke bediening! Aanrader.

Mandy
12 oktober 2018

Gisteren voor de tweede keer besteld bij Tandoori Mahal. Ik ben fan! :-) Heerlijk pittig gekruid eten! Verse ingrediënten en wordt lekker warm geleverd, net uit de pan, Top gewoon!

john
1 september 2018

Erg lekker

Willemijn Nap
22 augustus 2018
Nathan
21 augustus 2018

Hartstikke lekker, alleen jullie waren mijn cola cherry vergeten :(

christa
8 augustus 2018

het eten is prima van smaak, maar niet helemaal wat ik er van verwacht had. het naanbrood is erg taai.

Abcd
5 augustus 2018

Wij bestellen hier met enige regelmaat. Helaas moet ik, de laatste tijd, achter elke bestelling aan bellen. Deze bestelling heb ik 2 uur vantevoren gedaan, gebeld 15 minuten na bezorgtijd en uiteindelijk is 15 minuten na mijn telefoontje ons eten bezorgd.

Marieke
23 juni 2018

Heerlijk eten en goede porties

Bastiaan
5 mei 2018
Mieke
29 april 2018

Lekker

Fadoua
23 april 2018

Helaas is het eten achteruit gegaan, laatste twee keer was de saus van de Butter chicken te waterig en de kip niet lekker op de houtskool gedaan.. De bezorging was wel snel.

HH
30 maart 2018

In 2 weken 3 keer besteld. Alleen de dikke naan valt niet bij iedereen thuis in de smaak.

Saar
17 maart 2018

Het eten was lekker warm en goed gekruid! Ik had de mix grill en een Butter chicken. Super lekker!

Cilia
10 maart 2018
Brand
11 februari 2018

De lamb madras prima op smaak en lekker pittig, bij de Chicken korma moesten we de cashewnoten, rozijnen en ananas met een vergrootglas zoeken en de kip was wel erg gaar (bijna beetje droog). Mango lasi heerlijk.

Chrelske
4 februari 2018

Bezorgmoment precies op tijd. De kwaliteit is prima en alles netjes apart verpakt en gelabeld zodat je ook snel ziet wat er in de aluminium folie zit. Al met al goed voor elkaar.

MVB
3 februari 2018

Top eten, goede nette bezorging

Lies
30 januari 2018

Heerlijke maaktijd!

Sophie
25 januari 2018

Elke keer weer ontzettend lekker!!

Mary
20 januari 2018

Prima service en heerlijk eten

Robin
31 december 2017

Erg goed afhaal Indiaas!

Vera
24 december 2017

Biryani besteld, was erg lekker! Volgende keer weer!

Indi-a
18 december 2017

Wat een goed eten. Ik ken de keuken, durf ik te stellen. Gisteren weer besteld. Dit is echt lekker! Mijn kinderen zijn helemaal gek van de vegi samosa. De biryani met raiti is prima voor kleine kinderen, zodat wij zonder schuldgevoel pittig kunnen gaan. Blijf zo koken!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

emma
27 november 2017

de vegetarische biramy vond ik erg tegenvallen. Heel weinig groente, hoofdzakelijk rijst met kruiden. De nootjes en rozijntjes was de kokkin vergeten. We kregen een nieuwe portie, met nootjes en rozijntjes maar ook die vonden we karrig.

Marloes
19 november 2017

Bezorging exact op de gevraagde tijd en nog goed warm. Een goed gevulde lams biryani, maar helaas ontbraken de raita en de pappdums. De Chicken Karahi was smaakvol. De Dal soep heb ik wel eens lekkerder gegeten,.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
15 november 2017

Top eindelijk een Indiër in Weesp :) Na een snelle bezorging een heerlijke curry gegeten die goed op smaak was met meer dan voldoende vlees erin en een heerlijk naan-broodje, top!

Robin
13 november 2017

Goeie keuken, keurige zaak, aardige mensen.

Nicole
8 november 2017

Heerlijk!!! Dikke 10

Marc
30 oktober 2017
GTC
5 oktober 2017

Goede, grote porties, veel vlees en heerlijk op smaak. Pittig is ook echt pittig, maar je smaakpapillen branden niet van je tong. Enige min was dat de beloofde plaatsmaken bij de biryani mistte.

LJM
17 september 2017

Tandoori Mahal heeft lekker eten bezorgd voor een feestje thuis. De service was perfect. Dank voor alles.

GerryH
16 september 2017
Shali
15 september 2017

Erg lekker en snel bezorgd!

Eva
8 september 2017

De dal tarka en matter paneer waren prima, wel erg waterig. Ik had het romiger en rijker gevuld verwacht. Biryani was lekker gekruid. De basmati rijst was vergeten. Werd bezorgd na een uur.

Alexander
30 augustus 2017

Heerlijk gegeten, niet duur en binnen half uur bezorgd! Top!

Wim Rakhorst
9 augustus 2017

Op internet besteld, gevraagd 18.30 uur, was precies op tijd. Eten prima, tandvormig wel een beetje pittig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ricardo
3 augustus 2017

super lekker !!!

Bas
1 augustus 2017

Heel erg lekker, goede hoeveelheid en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
30 juli 2017

Eten lekker, maar wel 35 minuten te laat gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
28 juli 2017

Goed begin, heerlijk gegeten! Hopelijk blijft de kwaliteit zo, bij andere restaurants van deze eigenaar gaat de kwaliteit snel omlaag na de eerste periode..